Početak tečaja 02. 12. 2019.
Početak tečaja 02. 12. 2019.

	Vlastito vježbalište za obuku vozača
Vlastito vježbalište za obuku vozača

Autoškola

Što je AUTOŠKOLA?

AUTOŠKOLA je aplikacija namijenjena e-učenju i apsolutni je novitet na hrvatskome tržištu. Jednostavna je za korištenje, stručna je i efektivna, a njen je sadržaj praktičan. Aplikacija omogućuje korisniku da na zabavan i interaktivan način uspješnije usvoji znanja i zakonske propise kako bi se pripremio za sigurno uključivanje u cestovni promet.

 

Što nudi AUTOŠKOLA?

Aplikacija AUTOŠKOLA pruža kompletan sustav usvajanja prometnih propisa i pravila, priprema korisnika za polaganje vozačkog dijela ispita i omogućuje provjeru znanja putem najdražeg im gadgeta ili osobnog računala. Korisnik aplikacije može čitati i učiti prmetna pravila, pregledavati i usvajati prometne znakove, ali i aktivno vježbati usvojeno znanje. Aplikacija omogućava rješavanje esencijalnih 1000 pitanja i pregledavanje 1000 pripadajućih odgovora za polaganje pismenog djela vozačkog ispita. Pitanja su popraćena  simulacijama različitih situacija u prometu koje će zaintrigirati i već formirane vozače. 3D simulacije najveća su prednost ove aplikacije jer  animiraju korisnika u virtualnom prostoru prikazujući prometne situacije u kojima bi se mogao naći u stvarnome svijetu.

 

Kome je AUTOŠKOLA namijenjena?

Aplikacija nije namijenjena samo polaznicima autoškola koji se osposobljavaju za vozački ispit, već i svim aktivnim vozačima koji se žele okušati u aplikaciji te provjeriti svoje znanje koje svakodnevno primjenjuju u vožnji. 

 

Preuzmite i vi aplikaciju već danas!  - www.autoskola-ispiti.comToplička cesta 62, Donja Stubica 049 287 934 098 880 350 info@autoskola-stubica.hr

© Autoškola Stubica 2020. Sva prava pridržana