-- Autoškola Stubica - polaganje vozačkog ispita

Priprema za pismeni ispit

Naš je pristup učenju neposredan i jednostavan. Naše kandidate učimo svim prometnim propisima i sigurnosnim pravilima koji su im potrebni ne samo za polaganje pismenog djela vozačkog ispita, nego za pravilno donošenje odluka u prometu i odgovorno ponašanje.

Škola vožnje

Kandidati vještine i znanja potrebne za vožnju usvajaju različitim tempom i na svoj način. Upravo su zato naši instruktori osposobljeni da svakome kandidatu pristupaju u skladu s njegovim potrebama. Trudimo se da naši kandidati od nas odlaze sigurni u svoju vožnju i snalaženje u prometu.

Vlastiti poligon

Dostupnost poligona 24 sata dnevno smatramo svojom osobitom prednošću. Poligon je prvi korak u svijet vožnje svakoga kandidata i uspješno svladavanje zadataka na poligonu vrlo je značajno. Našim kandidatima po potrebi možemo omogućiti vožnju poligonom onoliko sati koliko je to potrebno

Motocikli

Naše kandidate potičemo da njeguju svoju ljubav prema motorima i razumijemo strast prema ovoj specifičnoj vrsti vožnje. Želimo da naši kandidati usvoje vještine pomoću kojih će se kao motoristi bez teškoća uklopiti u prometni suživot i negirati postojeće predrasude o sebi.

Multimedijska predavaonica

Volimo se prilagođavati novim zahtjevima tržišta i modernim tehnologijama. Ponosimo se našom multimedijskom predavaonicom koja našu nastavu čini dinamičnijom i zanimljivijom. Osim toga, omogućava nam i da se u nastavi aktivno služimo aplikacijom AUTOŠKOLA.

Sigurnost

U našoj se školi najveća pažnja posvećuje sigurnosti u prometu za sve njegove sudionike. Učimo naše kandidate kako su razumijevanje i poštivanje drugih osnovni preduvjet za skladan suživot pješaka i vozača, odraslih i djece, ljudi i životinja..

Dobrodošli...

Želite postati vozač ili dodatno izbrusiti svoje vozačko umijeće? Čuli ste za nas ili ste dobili preporuku? Isprobali ste aplikaciju AUTOŠKOLA i oduševili se? Sviđaju vam se naši auti? Čuli ste da imamo visoku prolaznost?

Ne? Tražite autoškolu i slučajno ste naišli na nas? Nema veze - svejedno ste baš na pravome mjestu! Prosurfajte i naučite više o našoj filozofiji vožnje i prometa...

Preuzmite našu mobilnu aplikaciju

AUTOŠKOLA je aplikacija namijenjena e-učenju i apsolutni je novitet na hrvatskome tržištu. Jednostavna je za korištenje, stručna je i efektivna, a njen je sadržaj praktičan. Aktivna je na iOS i Android mobilnim platformama, te se planira proširenje na druge platforme u budućnosti